Als je helderheid hebt… Maar hoe betaal ik dat dan?

Als je helderheid hebt… Maar hoe betaal ik dat dan?

In respons op een aantal vragen van Generators over het volgen van je Strategie & Autoriteit, ook al zegt de mind dat er geen geld voor is, wil ik graag een recente ervaring delen:

Een aantal jaren geleden, toen mijn dochters waren afgestudeerd en een baan hadden, heb ik mijn huis verkocht, mijn baan opgezegd en een camperbus aangeschaft om in mijn uppie te gaan rondreizen langs de kusten van Europa. Nadat ik een beetje “uitgereisd” was, ben ik neergestreken in Barcelona waar ik een periode gewoond en gewerkt heb. Over hoe ik tot al die besluiten ben gekomen…dat is voer voor in een ander verhaal ?

Lang verhaal kort: na een tijdje besloot ik terug te komen naar Nederland. Aanvankelijk kon ik op allerlei adressen tijdelijk verblijven; een vakantiewoning, een huis dat door mijn vader was gekocht maar tijdelijk leegstond, etc..
Inmiddels was ik gewend om met een minimum aan spullen te leven, dus mezelf verplaatsen tussen verblijfadressen was niet zo ingewikkeld.

Na een poosje merkte ik toch dat ik begon te verlangen (#30 in P zon) naar de rust van een vaste plek voor mezelf. En zie, via mijn netwerk (4/6 profiel) deed zich in juli 2022 een kans voor; mijn nichtje zag af van een woning die werd verhuurd door iemand anders uit mijn netwerk en ik mocht deze woning huren. Alleen…de huur was wel een stuk hoger dan mijn mind kon handelen.

Voorheen maakte ik dit soort keuzes vanuit mijn strategische mind, die mijn ongedefinieerde miltcentrum interpreteerde en vond dat de kans dat er iets mis zou gaan (#32 in D Venus) te groot was als het bedrag van mijn huur groter was dan 1/3 van mijn inkomen. De mind vond dat niet veilig.

Maar…. ik had emotionele helderheid en mijn sacraal centrum ging erop aan, dus besloot ik de woning toch te gaan huren. En hoewel het een flinke kostenpost was lukte het me die eerste maanden toch om alles financieel rond te breien.

En nu komt het…half december 2022, 6 maanden later, had ik een soort van eindejaarsgesprek met mijn werkgever en deelde deze mee dat met ingang van het nieuwe jaar mijn inkomen werd verhoogd met 12,5%, terwijl ik nergens om had gevraagd en dit totaal niet had zien aankomen. De huur van mijn woning is nu, na deze verhoging, precies 1/3 van mijn inkomen…???

De mind die een ongedefinieerd miltcentrum interpreteert zoekt veiligheid, zekerheid en zelfbehoud. Het wil daar controle op.
In het algemeen probeert de mind je meestal te verleiden tot bepaalde keuzes vanuit angst.
Maar de realiteit is dat de mind geen idee heeft over hoe dingen die correct voor je zijn zichzelf gewoon regelen. De mind is maar een klein onderdeeltje van een veel groter geheel en kan dat grotere geheel niet bevatten.

Ik heb meer van dit soort voorbeelden, maar hoop met het delen van deze ervaring andere Generators te helpen met het durven vertrouwen op de responsen vanuit hun sacraal centrum, want ik weet dat dat echt een ding is voor Generators, en dat de vraag: “maar hoe ga ik dat dan betalen?” vaak in de weg zit bij het durven volgen van hun Strategie & Autoriteit. Er is zoveel diepgewortelde angst en maatschappelijke conditionering rondom het thema “geld”.

Observeer je mind, maar vertrouw op je sacraal (Manifesting) Generators! ??

(van een 4/6 emo MG)

Geen reactie's

Geef een reactie

Chat openen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?