Eenmalige online reading

Human Design Reading

o

Maak kennis met jouw blauwdruk.

Wat is Human Design?

Human Design wordt vaak “de nieuwe astrologie” genoemd. Op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboortelokatie is jouw energetische blauwdruk bepaald. Deze blauwdruk wordt weergegeven in een zogenaamde “bodychart” en geeft hele specifieke informatie over je levenspad, je manier van werken, je relaties, hoe je energie ervaart in de wereld en, het allerbelangrijkste: hoe je een zinvol en authentiek leven creëert.

 

Human Design is een ontmoeting van oeroude wijsheid en moderne wetenschap, een synthese van Oosterse en Westerse astrologie, de Chinese I’Ching, de Joodse Kabbalah, het Hindoe Chakra Systeem en Quantum fysica. Het bestaat onder andere uit een verzameling van universele archetypes en hun potenties in één enkele plattegrond. Die plattegrond vertelt je niet alleen onder welke voorwaarden jij je goed voelt en hoe je navigeert in het leven om daar te komen, maar het geeft je ook een compleet nieuwe manier van kijken naar wie je werkelijk bent.

Waarom wil je jouw Human Design weten?

 • Als je een authentiek leven wilt creëren – een leven dat van jou is – dan wil je om te beginnen weten WIE JIJ BENT en WAT JE MOET DOEN (of moet laten) om het leven te leiden waarvoor je geboren bent.

 

 • Tijdens een Human Design scan krijg je op een toegankelijke en praktische manier basale en diepere genuanceerde inzichten in jouw Human Design aangereikt. Je leert begrijpen wat jouw persoonlijke eigenschappen zijn en hoe die effect hebben op jouw leven.

 

 • Jouw Human Design onthult je krachten, je zwakten en je potentieel. Het bereidt je voor op uitdagingen die je in je leven tegen kunt komen en leert je om deze kansen te omarmen en om te groeien door het begrip van jouw individuele strategie om keuzes te maken.

 

 • Je ontdekt jouw weg naar een authentiek, vitaal, zinvol, uitgebalanceerd leven in een moeiteloze flow, door simpelweg de aanwijzingen te volgen van jouw Human Design ontwerp, jouw individuele gebruiksaanwijzing voor het leven.

Waarom ben ik jouw gids voor een Human Design Reading?

Mijn naam is Annemarie Vervaet. Je ziet op onderstaande afbeelding mijn eigen Human Design bodychart.

Je kunt het er misschien niet meteen uit aflezen, maar volgens dit design ben ik hier om vrijheid, empowerment, transformatie, verandering, innovatie, creativiteit, nieuwe perspectieven op het leven en nieuwe ervaringen te delen ten behoeve van de gemeenschap.

 

Sinds ik zelf inzicht kreeg in mijn specifieke design, zijn er heel veel puzzelstukjes op hun plek gevallen, weet ik waarom ik hier ben en leer ik steeds meer om mijn unieke kwaliteiten te omarmen en van mezelf te houden. Inmiddels heb ik ervoor gekozen om Living Your Design Guide te worden, simpelweg omdat het zo essentieel is om jezelf te kennen alvorens je ook maar iets onderneemt in deze wereld. Het is de basis!

 

Ik ben geboren als een zgn. “Manifesting Generator”, wat in grote lijnen betekent dat ik een extreme hoeveelheid energie tot mijn beschikking heb en heel veel dingen in hoog tempo tegelijk kan doen, mits ik me bezig hou met de dingen waar ik blij van word.
Waar ik enorm van “aan” ga, is (mensen helpen naar een) onbegrensd en authentiek leven. Human Design ervaar ik daarbij als onmisbaar!

 

Mijn passie voor Human Design is onblusbaar en ik kan niet wachten tot ik jouw Human Design in beeld mag brengen en je een nauwkeurige gebruiksaanwijzing en gids van onschatbare waarde voor de rest van je leven mag aanreiken.

Vind jouw unieke blauwdruk

 

Inhoud van de Reading

o

We treffen elkaar online, zodat we elkaar kunnen zien, dat doen we op een moment dat jou past.
Je hoeft er de deur niet voor uit.

 

 • Een Human Design Reading wordt in een online één op één contact aangeboden via de online meeting faciliteit “Zoom” en duurt ongeveer 1,5 uur.
 • Geruime tijd voor de Reading lever je de informatie aan die nodig is om jouw Human Design in beeld te brengen (geboortedatum, zo exact mogelijke geboortetijd en de locatie waar je geboren bent).
 • Tijdens de Reading wordt je Human Design blueprint met je gedeeld en uitgebreid toegelicht.

 

Na de Reading ontvang je een pdf-bestand met jouw individuele Human Design blueprint en alle relevante informatie die daarbij hoort, alsmede een video opname van de Reading, zodat je deze later terug kunt kijken en luisteren.

“What we are here to express is that quality of uniqueness that differentiates us from everyone else …”
Ra Uru Hu

Aan het eind van deze Reading

o

Ben je klaar om te starten met jouw Human Design Experiment en beschik je over de juiste inzichten en jouw persoonlijke strategie voor een authentiek leven in een natuurlijke flow.

Als het correct voor jou is, kun je hierna de Living Your Design training volgen om je basis uit te breiden en te verstevigen met praktische handvatten om je design te leven in het dagelijkse leven. Ook krijg je inzicht in het design van anderen.

 • Heb je een verbazingwekkend nauwkeurige gids en gebruiksaanwijzing voor jouw design
 • Beschik je over aanwijzingen en adviezen om het best om te kunnen gaan met uitdagingen
 • Heb je de persoonlijke formule waarmee jij je meest authentieke leven kunt leiden
 • Zijn er heel veel puzzelstukjes op hun plek gevallen over jezelf en je problemen
 • Heb je inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk, jouw unieke ontwerp, en vertelt niemand jou nog wat goed voor jou is. Je bent je eigen autoriteit
 • Weet je hoe je jouw energie het best kunt inzetten en hoe je uitgelijnde keuzes maakt

Inschrijven

o

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor een ‘Human Design Reading‘. Als je het formulier in hebt gevuld en je klikt op de button, word je direct naar een betaalomgeving geleid. Na afronding van de betaling, neem ik contact met je op om je Reading in te plannen.Totaal: € -


Maak gebruik van mijn kennis en ervaring in jouw transformatie

Readings & Sessies

o

Freequency biedt jou verschillende keuzes op het gebied van Human Design, die je allemaal bekrachtigen en ondersteunen bij het leven van jouw unieke blauwdruk. Hieronder vind je een overzicht van de kennis die ik in huis heb en waar je gebruik van kunt maken in je experiment en transformatie proces.

roeping zinvol leven zinvol werk annemarie vervaet

Incarnatiekruis Reading

ontdek jouw unieke doel in dit leven
binnen een uur

Jouw specifieke doel in het leven wordt bepaald door het Incarnatiekruis waarmee je geboren bent. Het is niet iets wat je zelf kunt actief kunt nastreven, maar iets wat zich ontvouwt wanneer je langere tijd op een correcte manier besluiten neemt, volgens jouw unieke blauwdruk, jouw Strategie en Innerlijke Autoriteit. Een Incarnatiekruis scan laat je zien wat het potentieel is van jouw Incarnatiekruis, hoe dat eruit kan zien en wat de valkuilen kunnen zijn.

Sacraal Sessie

leer beslissingen nemen
en respons geven

Volgens de Human Design wetenschap behoort circa 70% van de bevolking behoort tot het type Generator.
Om juiste keuzes te maken moeten Generators hun sacrale respons volgen. Indien zij die respons volgen ervaren zij vervulling en tevredenheid. Indien ze die negeren en keuzes maken met hun mind, dan ervaren zij frustratie.
De sacraal sessies zijn er om Generators (weer) bewust te maken van hun sacrale respons.

Chat openen
1
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?