Maak gebruik van mijn kennis in jouw transformatie

Sessies

o

Je kunt bij Freequency verschillende paden bewandelen die leiden tot het daadwerkelijk léven van een vrij leven. Hieronder vind je een overzicht van de specialistische kennis die ik in huis heb en waar je gebruik van kunt maken in je eigen transformatie proces.

Vind je Freequency

ontdek jouw roeping
binnen een uur

Je roeping is een individuele poort naar de puurste staat van Zijn, jouw hoogste Freequency.
Veel mensen zijn zich niet bewust van hun individuele roeping in het leven en dat is een gemiste kans!
Want je roeping is een waardevol kompas dat je in staat stelt om andere keuzes te maken, een compleet nieuwe  realiteit te creëren en al je dromen waar te maken.

Human Design Scan

maak kennis met je
blauwdruk

Human Design wordt vaak “de nieuwe astrologie” genoemd. Je geboortedatum, -tijd en -lokatie bepalen jouw energetische blauwdruk die wordt weergegeven in een zgn. “bodychart”.
Deze bevat hele specifieke informatie over je levenspad, je manier van werken, je relaties, hoe je energiesysteem werkt, hoe je uitgelijnde keuzes maakt, hoe je de wereld ervaart en het allerbelangrijkste:
hoe je een authentiek en zinvol leven creëert.

Sacraal sessie

leer beslissingen nemen
en respons geven

Volgens de Human Design wetenschap behoort circa 70% van de bevolking behoort tot het type Generator.
Om juiste keuzes te maken moeten Generators hun sacrale respons volgen. Indien zij die respons volgen ervaren zij vervulling en tevredenheid. Indien ze die negeren en keuzes maken met hun mind, dan ervaren zij frustratie.
De sacraal sessies zijn er om Generators (weer) bewust te maken van hun sacrale respons.